BejelentésMeg van írva a csillagokban...
Köszöntünk a ZOAN® honlapján ! ! !

MENÜ

-> Ingyenes angol tanfolyam <-
SKORPIÓ NŐ


Skorpió férfi - Skorpió nő


Egymás lelkét kitűnően megértik, hiszen egyformák. Az energiájukat legtöbbször a napi hatalmi harcokra pazarolják és sajnos, a szex sem igazán izgalmas együtt. Ennél fogva ez nem szerencsés választás.


Bak férfi - Skorpió nő


Mindketten becsvágyóak, sokra vihetik együtt. Bár nem örvendenek nagy népszerűségnek társaságukban, ők ennek ellenére egészen jól megvannak. Sőt, a Skorpió képes olykor lángra lobbantani nagyon is hűvös partnerét


Bika férfi - Skorpió nő


Tartós és jó egymásra találás. Szeretik, értékelik egymást, a féktelen veszekedések ellenére, amire legtöbbször a Bika hűtlensége ad okot.


Halak férfi - Skorpió nő


Szerencsés az a Halak férfi, akit egy Skorpió partneréül elfogad. Nem fogja megbántani az érzelmeit, szenvedéllyel viszonozza a szerelmét és még arra is marad energiája, hogy férje helyett állandóan és éberen őrködjék otthona anyagi biztonsága felett.


Ikrek Férfi - Skorpió nő


Egyenlőtlen kapcsolat. De végül sok vihar után bebizonyosodhat, hogy nem volt rossz választás. A feleség elég erős ahhoz, hogy összefogja, és jó irányba terelje férje szétszórtságát. Erotikusan a Skorpió nagyon vonzó és elszórakoztatják őt az Ikrek ötlet patronjai.


Kos férfi - Skorpió nő


Változatos együttélés, erősen erotikus kapcsolat, de mert mindketten erősek, sok összecsapással. A Kos ne áltassa magát azzal, ha félrelép, hogy ezt asszonya nem veszi észre és nem veri le rajta százszor is.


Mérleg férfi - Skorpió nő


A Mérleg határozatlan, a Skorpió épp az ellenkezője. Szerelmi étvágyuk egyforma, de egyik sem tud bármennyire is akar lelki társa lenni a másiknak.


Nyilas férfi - Skorpió nő


A Nyilas a rá jellemző optimizmussal ugrik fejest ebben kapcsolatba. Azzal a biztos tudattal, hogy ha nem sikerül, legfeljebb elválnak. Erre csak akkor kerülhet sor, ha a Skorpió is úgy dönt, de ezt ritkán teszi, inkább fokról fokra jó férjet farag belőle.


Oroszlán férfi - Skorpió nő


Mindketten szenvedélyesek, egy perc alatt lángra lobbanhatnak, de hosszú távon biztos, hogy nem lesznek szerencsések. Az Oroszlán vigyázzon, mert ha ellenségeskedésre kerül a sor, messze nem biztos, hogy ő győz.


Rák férfi - Skorpió nő


A nő kezében a gyeplő, de ez hasznos lehet. A Skorpió ereje, határozottsága képes a Rákból siker embert csinálni. És erotikusan ragyogóan megértik egymást.


Szűz férfi - Skorpió nő


Jól megérthetik egymást. A Skorpió időnként felháborodik, hogyan merészeli a Szűz észrevenni, megkritizálni a hibáit, amelyeket természetesen sohasem ismer el.


Vízöntő férfi - Skorpió nő


A Skorpiót dühíti, hogy az ő szenvedélyes szerelmét a másik hűvös józansággal viszonozza. Rögtön egy riválisra gondol, pedig csak arról van szó, hogy a Vízöntő nem képes sem érzelmi, sem erotikus mélységekre. Kár az energiáért, soha nem fog lángolni.


 


SKORPIÓ FÉRFI


Skorpió férfi - Kos nő


Harmóniáról szó sem lehet. Ez a kapcsolat egy állandó harc két erős egyéniség között. Lehet érdekes, izgató és kimerítő, de soha nem ad teljes győzelmet és megnyugvást. A rövid fegyverszünetek idején azonban szenvedélyes éjszakákat töltenek együtt.


Skorpió férfi - Bika nő


Nagy szerelem, lángoló szenvedély, de a kölcsönös féltékenykedés teljesen és tökéletesen megkeserítheti mindkettőjük életét.


Skorpió férfi - Ikrek nő


Az Ikrek imád flörtölni, de ezúttal azonban könnyen a saját csapdájába eshet. A Skorpió igazán férfias jelenség. Nem csoda, ha az első pillanatban vonzza, de később, ha menekülni akar, nem lesz könnyű, mert a Skorpió nem mond le azokról, akiket már egyszer megszerzett.


Skorpió férfi - Rák nő


Ideális házasság, el nem fáradó erotikus kapcsolat. A Rák tökéletes feleség, aki nemigen mer szembeszállni férje akaratával. Pompásan megvannak együtt.


Skorpió férfi - Oroszlán nő


Szenvedélyes szerelem lehet, de borzasztó házasság. Egyik sem tűri, hogy a másik parancsoljon. Jobb, ha nem bonyolódnak bele.


Skorpió férfi - Szűz nő


Jó biztos kapcsolat stabil anyagi bázissal. A Skorpiónak azonban unalmas hosszú távon. Így biztos, hogy lesznek titkolt útjai.


Skorpió férfi - Mérleg nő


A Mérleg jó diplomáciai képességével, sokáig elaltatja férje féltékenységét. Akármilyen jól sikerül is ez, a Skorpió joggal érzi, hogy társa nem szereti olyan mélyen és szenvedélyesen, mint ő. És igaza van.


Skorpió férfi - Skorpió nő


Egymás lelkét kitűnően megértik, hiszen egyformák. Az energiájukat legtöbbször a napi hatalmi harcokra pazarolják és sajnos, a szex sem igazán izgalmas együtt. Ennél fogva ez nem szerencsés választás.


Skorpió férfi - Nyilas nő


A szerelemben jól megértik egymást. Mégis nagyon sok vita lesz, mert a Skorpió féltékeny, a Nyilas pedig nem tűri a korlátokat.


Skorpió férfi - Bak nő


Igazi nagy elégtétel a férfinak, hogy a Bak józan hűvösségéből is képes forró szenvedélyt csiholni, aki ezután többé rá sem akar nézni más férfira.


Skorpió férfi - Vízöntő nő


A Skorpió tipikus Otelló a Vízöntő született demokrata. A csalódás előre be van programozva, s könnyen tragédiába torkollhat ez a kapcsolat.


Skorpió férfi - Halak nő


Ez egy ideális pár. Nagy és mély érzések, erős vonzás és változatos erotika. Boldog és szép évek várnak rájuk.


 


 
Ingyen angol - csak most!Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!